Bloggen då då :)

hey!
som vanligt så kan vi såklart inte svara på era kommentarer!
men du som kommenterade mitt förra inlägg om vad min blogg heter. om du klickar här kommer du in på min lilla blogg! :)
men som sagt så är den inte klar på låååååååååååååånga vägar! ;)
puss/j♥

NY BLOGG!

hey!
jag har skaffat mej en egen blogg nu, men jag ska ju självklart fortsätta blogga här också: vad annars?
sista dagen innan skolhelvetet börjar, är jag hemma vid dataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! och tvn då ;p så de blir slappar dag!
imorgon börjar skolan, fyfan -.-

Nytt år, nya förhoppningar, nya möjligheter!

Hey!
Länge sedan nu, det var ju förra året jag bloggade! ;)
jaaa vad ska man säga? julafton? ja, den var som vanligt. att på morgonen var jag hos mamma med mormor&morfar. där öppnar jag klapparna på deras sida, fick bl a ett sims husdjur och en kamera, dock en liten kamera.. nej, ingen bärbar dator som jag hoppades få på mammas sida :( men men inget att dra ut ;)
och sen så äter jag mat där ock' sen så kommer jag till pappa lagom till att traditionen kalle anka börjar! sen så kommer tomten! av tomten fick jag där det mest märkbara en dvd & ett par converse! :) och på den sidan önskade jag ett xbox, men de visste/vet knappt pappa vad det är.

Så nu kommer jag köpa ett xbox runt februari-mars, då jag har råd med de ;) för mitt godisförbud får jag 500 spänn för och de ska jag sätta in på bankkortet, sen så får jag januari månadspeng 500:- och sen februari 500:- och då har jag samanlagt 1500 :- och så har jag 600 spänn på kortet redan nu
och ett xbox + en spelgrej man spelar med kostar mellan 1700 - 2000:- fan vad glad jag är eller ?! och xboxet ska va hos pappa då rå eftersom jag har tvn på mitt rum däruppe :DDDDDDDD

vet mycke text, men det har ju varit så länge sedan så jag jag måste skriva av mej lite ^.^

det nya året firades in med pappa&bröder ♥ lite konstigt, för jag brukar ALLTID annars fira med mamma, men det var mysigt, men långtråkigt i längden... vi åkte in till Lidköping för att se de "stora" fyrverkeriet, mina bröder va så trötta även fast vi lagt dom runt 19-20 och sen väckte dom.  det kommer in ett klipp sen på de stora och vårat lilla fyrverkeriet :)  om de funkar.


Just nu sitter jag hos farmor och har precis käkat lunch. senare ska jag åka hem till kära lilla Vedum! har inte träffat mamma sen förra året ju ;) sen julafton faktiskt. ¨.
ikväll är det träning 19-21 nya tider -.- fyra jävla träningar i veckan vare här då.....
och sen så ska jag lana SIMS! :D och så hoppas jag att jag före får spela lite wii som cilla köpt själv ¨^.^ mihihi.

men hare bra nu!
köss/j ♥

RSS 2.0