trainingdayyyyyy

träning står på schemat, fast först ska jag göra en skriv uppgift ;)
har jävligt brott nu så det blir ett kort inlägg om vad som händer.
i helgen ska ja gtill stugan, så det kommer inte bli så mycket uppdatering, tyvärr. OM inte min syster börjar blogga snart! ♥
ohhh, härlig julkänsla man har! ♥

fullt upp

fullt upp i helgen asså, cupen gick BRA, sketbra! vi kom fan tvåa! :DDDDDDDDDDD
så, är man ju lite besviken att man inte kom etta då men :/ , vinnar skalle här -_-
idag så är det ju laske. som vanligt ;)
nu så på bilden idag så bestämmde jag, carro, hilda och sofie att vi ska ha en sån där typ julklapps"bytning" jag ska köpa något till Hilda som börjar på bokstäverna * eller * , haha, jag kan ju inte skriva bokstäverna här ifall kompisarna läser bloggen D':
det kommer bli mysigt, så ska vi "fira jul"  i sofies husvagn, jag ska fixa snacks, något förslag nu när jag har godisförbud? :)
chaooo

C-U-P-!

jao, cup imorgon då. inte speciellt taggad, har knappt fattat att det är imorgon.
idag, inte så mke. vara med cilla sen jao :j
imorgon är det då cup rå' och sen på söndag blir det pappa <3
har itne träffat varken han eller brosorna åp ett tag nu </3 så jävla fult upp! fan vad jag hatar att ha skilda föräldrar som inte bor i samma stad, eller överhuvutaget skilda föräldrar :'(
aja, sho!

GodMorron

Hejsan, hinner knappt blogga nu, ska till skolan!
PussHEj

ska fixa en ny design nu

Hejsan, ska fixa en ny design nu har jag tänkt, har ändå inget att göra!
Puss

Morgontrött tjej, JA!

Hejsan bloggen! Hoppas alla mår bra, jag är lite förkyld men annars är det bra. Idag ska jag till skolan som vanligt, och sen så ska jag ha utvecklingssamtal! Bloggar när jag kommer hem om jag överlever.
Puss&Kram

Ordet obligatorisk borde inte få finnas ....

hey!
jag har sett fram imot dagens träning både idag och igrå, och så får man ett -trevligt- sms på morgonen idag:
" Hej! Tisdag 19.00 obligatorisk närvaro på resemötet pga
mycket jobb denna vecka. MVH T_O_A_"
fuck vad kul - eller inte.
iallafall, sitter och duckar gamla Eric Saade låtar - soft att man kan alla låtar utantill.....
idag är det då resemöte, man gör väl allt för att få åka till Kroatien, eller?
gött att syrran börjat blogga igen!
Vi har saknat dej massor, kramar till dej ♥
happ, ganska kort inlägg idag, har itne hänt så mycket... hejdå!

Kanske dags nu?

Fin var man på halloween iaf!
Hejsan, nu har jag haft en bloggpaus, kommer inte hända igen förhoppningsvis!
Men känner att det kanske är dags att börja blogga igen?!
a, men nu ska det bli full uppt. med typ 3-4-5  inlägg per dag! :)
men jag ska nog oxå göra en ny design, kanske en lit mer avancerad denna gång, så det kommer nog ta ett tag, men ni får klara er! ;)
iaf, just nu sitter jag här och äter frukost,grymt skönt att börja 9.15 idag!
men nu börjar jag få lite bråttomt, pusshej! ♥

Varför är Måndag så långt till Fredag och Fredag så nära Måndag?!

Hey!
rubriken helt sann!
Helle dud, nu börjar vi om på en ny kula! :) måndag means två mattelektioner, inte så kul. men NO:n innan matten den andra lektionen så kom vår spanska läarare in och sa att spanskan var inställd! :D fatta hur glad jag blev. idag är det laske , de va något speciellt idag :) vet inte vad, men det såg roligt ut. jag kollade nämligen på en lapp på anslags tavlan vi vår icaaffär!
bye!

cup dag!

hey, gud för låt för att jag inte har hunnit blogga!
jag har nämligen haft fullt upp denna veckan så jag knappt hunnit sitta vid datorn ;o
i torsdags var jag med signe och jobbade för ett kryss på fritidsgården torsbo, i vara.  för att när man är med i resegruppen måste man  samla ihop så många kryss som helst, för att få åka med. om man inte har så många kryss så får man städda bussen effter, och vem fan vill det ?!
i går så var jag på ett datalan på torsbo, jävligt kul var de. mycket gôtt folk asså! men jag var tvungen att åka hem 00.00, när man kunde stannat hela natten, dock intge mitt fel! mamma tror fortfarande att jag är ett litet barn :') fast, ah, det var kul ändå. men hade blivit roligare om jag stannat längre :/
idag så ska jag på cup här, i vedum hallen. 16åringarna spelar, varför ska jag då kolla?, jo för att det är 16åringarna från vårat lag, och om man vill att de ska kolla på vår cupp - kollar vi på deras!
men nu ska jag görra i ordning mej och ringa cilla och kolla när den börjar! xd'
(Lite ont om bilder)

Frisk! :)

hey!
förlåt för att ni inte har hört av mej förrens nu, har så jävla många läxor nu så det inte är klokt! idag så ska jag lämna in så där en 25 frågor, som jag började med i vad kan de har vart (?) kanske i måndags söndags! asså i högstadeit ska man fan vara frisk HELA tiden, annars missar man något som man får stressstuda!
gissa vem som kom med i resegruppen och ska åka till kroatien 2012 ?! juste; JAAAAAAAAAAAAAAG!!!! fyfan vad glad jag är! :D
fast jag måste ju också jobba ihop massa kryss, så idag ska jag och signe arbeta i kiosken från 18 - 21 :] love u signe ♥
innan så ska jag plugga, även om jag gjort det varje dag nu :/
puss&hej! ♥

Sick!

hey, det blev som jag trodde igår - hemma från skolan på grund av skitförkyld.
ögonen, dom menar jag ögonen, bara rinner. asså jag gråter inte men de rinner bara ;o
nä, fyfan. skit i de nu!
idag ska jag bara vara hemma och slöa, och idag är det ju de där på laske. får se om jag mår bättre ikväll :/ men hur skulle de se ut om jag kommer till laske och inte till skolan idag ? hmm....
och så är ju alla i sklan nu, så jag har quite tråkigt -.-''
ska spela sims snart :) och så ska ja gnog fixa fram veckans naglar! :)

Farsdag!

farsdag firades inte så speciellt, pappa fick tre fina kalsonger i blått, rött och,  från mej, ett par elegenta och moderika usafärgade, fast i blått!
sen så for det i väg till nästa far, pappas frus pappa! han fick en "fin tröja som jag kan ha på fester" haha.
sen så begav vi oss hem, sen nästa pappa! helle dud vad det finns mååååååååånga pappor här i världen! haha, men farfar fick dock bara fyra låter, men han skrappa fram 50 kronor! :)
imorgon är det ju skola (nähä ? -.-) haha, aa jag tänker på hur jag skriver ibland ;) ah, men jag ska kanske stanna hemme imrgn på grund av huvudvärk, slemhosta, näsblod (två gånger på tre dagar -.-) och på gränsen till feber. kanske itne låter så ont, men det är jävligt jobbigt, har fan gott runt som en sovande zombie idag! :7
nu ska jag itne bekymra er längre med mina problem, good bye darlings! ♥
så jävla fin syrra asså! ♥♥♥♥
hon har det lite kämpigt emd skolan och en massa skit som jag inte får säga, men hon dyker snart upp här på bloggen igen! - Vi kommer sakna dej sis! ♥

SE HIT, ELENA!

hey!
ett svar på en kommentar på ett utav mina inlägg med namnet; Sveriges huvudstad!
det var en tjej som heter (eller kallade sig för) Elena i en kommentar!
riktigt kul alltså!
kommentaren lyder följande: tycker du om orange? kram
svar: jag tycker om mycke färgglatt, men dock så har jag börjat i sjuan nu och vill inte att alla ska tro att jag är värsta färgfreaket, därför har jag inte mycket färgglatt :/ men tro inte nu att jag är ett emo för i bänken! jag har färger på mej men inte för explosivt, om man säger så ;) kram!

Tar bloggpaus tills vidare.

detta p.g.a att det är lite för mycket just nu, men snart kommer bloggpausen vara över! promise!

I WILL NEVER STOP LOVE YOU :'(

heysan svejsan på erjsan! :D mitt egna språk *
idag blir det att slava cilla! Hon vill ha eric saade's nya singel "hotter than fire" på skiva, som mamma råkade köpa en för mycket av när vi var i stockholm (VI KOLLA PÅ HAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDD O.O ) så då sa jag att om cilla ska få den skivan så ska hon dega nästa gång vi bakar negerbollar! :)
mihaha!
imorgon är det tematräning - efter den blir det att dra hem till carro där det bankas filmkväll med tjejorna; sofie, Hilda, cilla och carro själv, såklart ;)
goodbye bitches! :*

Onsdag, 2011-11-09

hey!
på schemat idag är det de vanliga; skola, städa, kompis. brukar lyda så på onsdagar.
idag så ska jag vara med kajsa, gabbe och nån erik som jag inte känner, men som gabbe känner ;d vi ska nog dra ner till skolan och kolla om det är något gött fôlk!
sen så gör vi väll något annat också! men de ni, de får ni minsan inte reda på! D:
gissa vem som ska ha gjort klart tre kolage imorgon ?! svar: Jag :@ asså, vi ska göra ett kolage om en gas och en metall i NO:n och ett kolage om ett  apnsktalande land i spanskan, men det låter ju härligt!
så har jag itne lim här hemma häller! hellegud... tur att jag har en NO lektion imorgon! haha, vi borde skaffa mer "klippa&klistra" saker här hemma...
nej, nu ska jag sitta vid datorn sisådär tjuo minuter till, sen drar jag "to the old school, oh my god, what am I doing there?"

Hejsan allihopa!

hejsan allihoppa, idag ska musklerna tämjas! det står fys på träningsschemat!
jag hoppas innerligt att det är 30 sek på varje "station", för ibland så kör vi 40 x 2 , alltså 80 sekunder på barje station! det äär bra för musklerna men väldigt jobbigt, jag kör energin på ilska. det går lättare!
idag... hm har jag itne gjort så mycke annorlunda, kom hem för en timme sen så ;)
imorgon - städdag! -.-

Idag och svar på kommentar!

Vi kan ju inte av någon konstig anledning inte svara på de sjukt gulliga kommenatarerna vi får, så känn er inte dissade!
kommentar; Vart ska ni göra av all choklad? ;O
svar: jo, när jag var hemma hos pappa så såg jag att chokladen stog i källaren i den förpackningen! så jag tror att vi kommer förvara den dyrbarchokladen i källaren ;) där det är kallt och sköönt. nästa år, kommer jg äta upp all choklad, som finns kvar! :)
hey på er! idag så ska jag åka ner till laske, som vanligt! och idag gräddas våfflor! smaskigt!                                 och sen blir de säkert fotbollsspelande och biljardutmaning! det är faktiskt kul där! mycket gott folk!
jao, borde göra mej i ordning lite, puss! ♥

9.45

Hejsan alla pigga! Jag håller med Julia i inlägget under detta, ni får bli bättre på att kommentera, det är ju när ni kommenterar det är kul att blogga, och om ni inte är "nöjda" med inläggen eller vad man ska säga, så säg det i en kommentar så ska vi nog kunna fixa det! Hoppas att ni alla har det bra, jag är fortfarande lite sjuk, eller, dunderochbrak förkylg. Sådär lagom kul :/, men jag slipper iaf vara med på idrotten. Men en fråga bara, är det bara jag som längtar något sjukt efter julen, snön, julbaket och pyntet? Jag längtar något så in i *******!! Men iaf, dagens outfit m.m kommer om en stund. Ha det bra så länge, puss!♥

NI FÅR BLI BÄTTRE PÅ ATT KOMMENTERA, SÖTNOSAR! ♥

tja, rubriken säger allt!
både jag och klara blirr sjukt glada om ni kommenterar, om ni tycker att bloggen är tråkig? ja då är de bara att slänga in en kommentar om ett tips eller kanske till och med ett önskemål, jadå ska vi försöka fixa det, så ni också har roligt när ni läser bloggen vår!
så de va allt jag ville föreslå om!
och jag slutar som jag började ; ni får bli bättre på att kommentera, sötnosar! ♥

Sveriges huvudstad!

hej allihoppa!
gud vad jag har saknat er, låter säkert konstigt eftersom jag itne träffat er. men det är en så skön känsla man fårn när man sitter på kvällen och myser ner sig och bloggar ^^)
idag har jag tränat med förvånansvärt stelna ben, kan bero på att jag suttit i bilen i tre timmar hem från örebor, och jag gjorde itne de bästa när jag kom hem, datan.
happ, då har man varit med mamma och sofie i årliga stockholm, jag och mamma brukar åka dit varje höstlov, och en trend ska man väll inte bryta? :)
asså,det blev itne så mke shopping, en skjorta (orange) från cubus 249 :- , en behå (orange) från kappahl 149 :- ett par skor, såna där trendeiga skor, (kommer bild på allt jag shoppat senare!) 599:- och ett par nya innomhus skor som jag innvigde idag! :)
jag shoppa itne så mke bara för att jag och mamma ska till Ullared i januari, ah det var tänkt den 16/11 men mamma sa att det gick åt mke i sthlm och i december hinner vi tydligen inte, hon har la mycket på jobbet nu!
mamma jobbar som sysionom och så har hon ett eget företag! stolt över mamma min! ♥
happ, nu ska jag strax krypa ner i min sköna goa sång som jag längtat så mycket efter, all dessa ryggont jag fått från mormor och morfars nya husbil som jag och sofie låg och sov i inatt!
he, nu ska man kolla lite mer sen nattinatti! ♥
some ego picture, hope you guys like them! :*
jag hoppas ni läste all denna "info" om stockholm, om ni vill veta mer, ställ frågorna och så kommer det uppdatering ändå!

Sjuk när kusinerna är här


Hejsan allihopa!
Mina kusiner har ju varit här från typ kl 4 igår kväll, och så är jag sjuk, fatta hur jabbigt?!
Har megaaaa ont i halsen, finns det något som är jobbigare.
Nja, inte mycket..
Iaf, är så avundsjuk på syrran, hon är i sthlm, vill oxå dit!
Men när man tänker på vad jag ska göra imrn, så är ju det roligare att vara hemma!
JAG SKA TILL LASERDOM OCH MEN VÄRLDENS BÄSTA GÄNG, GÖTA LEJON!
asså, jag skulle inte ha något som var roligt i livet utan älskade GÖTA!♥
Det är ju där ifrån jag har fått de mest underbara vänner tex: Stella, Sandra, Denise och Lina!
Älskar er alla!
puss&kram

VECKANS NAGLAR

Jag och Julia (Julias ide) Har tänkt lägga ut veckans naglar, eftersom att vi båda älskar att måla våra naglar och så!
Så nu kommer mina veckans naglar! ♥

KANSKE?

Kanske borde börja blogga igen? Jadå, självklart!♥
Har verkligen gått och tänkt på hur tråkigt det är att inte blogga :o
Men jag ska fixa ny design, snart iaf.
Jag känner att det kanske är roligare för er att läsa om det finns en bra design?
Det tror jag iaf♥
Men idag iaf kommer mina små kusiner, Elin och Linda.
Minns inte om jag hade skapat bloggen, när jag åkte ner till dom i sommras.
Nej förresten det hade jag inte, HAHA.
Iaf, i sommras var vi nere hos dom, var väll sådär ;s ...
Men skit samma, vi blev inte klara med manuset, FUCK!
Men det är nästan klart, nästan..
Ska kanske skriva på söndag med allihopa! ♥
Iaf, puss&kram♥

Läskig halloween!

ja, jag är nog ganska sen med att önska er alla en riktigt läääääskig halloween!
när jag kom till pappa i söndags så såg jag på trppan att mina börder hade skärt en sån där pumpa :) haha, vill ni se den ? självklart! hunden som sitter bredvid pumpan är min hund zingo, han har jag växt upp med, dock barajag, inte klara. Klara har no aldrig träffat han :/ ♥ :
haha, bröderna är ju för goa!'
juste, när jag var där åkte vi till ett lekochbus land i göteborg (där klara bor, dock så träffade vi inte)
på lekochbuslandet vann dom en stjärnvinst i choklad, och jag får ju inte äta godis! :@ jag funderade alvarligt på att avsluta mitt förbud, men ångrade mej!
så, nu ska jag sitta vid datorn sen bädda sängen och sen är vääll klockan dags att åka till stockholm! :)

you make me that!

hey!
på schemat idag står det :
städa rummet, fint!
PACKA
städa en äcklig sak!
fyfan vilken dag -.-'
men i stockholm kommer de va bäst :] jag kommer att shoppa,shoppa och shoppa! :D
måste ha nya vinterskor, gympaskor och fotbolssskor! D: mina fötter är stora! D: :O
aja, nu får jag  la sticka iväg till städhelvetet! bye ;*

=)

hey, tänkte skicka in ett kort inlägg nu på kvällen.
ikväll hare vart träning, som jag precis kom hem från, riktigt skön idag!
fys! ♥
" Vill man va fin får man lida pin "
har fått riktigta muskler nu ju! :D bild ? nej :D ja får ingen bra bild (;
idag s¨ska jag gå och lägga mej superduper sent, inte -.- jag skulle vilja men mamma tillåter ej de! imorgon bär det ju av till kära lilla [stora*] STOCKHOLM!  härliga sofie följer också med :') :*
vi kommer ha bäst! :D
har inte mke roligt att berätta, men ah tjo!

RSS 2.0